Otroligt onödig information.

Imorgon åker jag till Norrköping 
 
 
 
Mina titlar ljuger aldrig. Så du lär dig. 
Allmänt | | Kommentera |

Påhittade problem

Det är något fint med att ha alldeles för mycket fritid i sina händer under ett tag. Nämligen att man, i sitt egna söta lilla huvud får för sig att tänka fram nya otänkbara problem som man egentligen inte har...
 
Jag är en person som faktiskt inte gillar att ha " ledigt " för länge eller att ha " semester " mer än 1 månad. Yes, jag sa det... jag är en såndär konstig jävel som faktiskt gillar att vara sysselsatt och som älskar att jobba. Jobba kreativt där jag på något sätt kan uttrycka mig själv. . Kanske lite svårt att kalla det för ett jobb i för sig? ... och det kanske just därför är av samma anledning jag inte gillar att ha för lång semester.
 
Jag älskar det jag gör. Men emellanåt ( tror alla frilansare kan känna igen sig ) så tvivlar man på och tänker " vad i helvete håller jag på med ?? Borde jag bara inte söka ett stadigt jobb och kanske plugga klart på högskolan ?? " 
 
Men.. sen, när man får det privilegiet att göra det man älskar, så är det nästan som att dom stunderna av ovisshet, av oro, av rastlöshet bara swoooosh sveps bort av all den glädje och kreativitet man bara fylls av när man väl är igång igen. 
 
Jag vet inte. Jag kanske har påhittade problem, eller så är jag jävligt bortskämd bara. Något av det är det. Men vet om varken om det ena eller det andra är det bättre alternativet ? 
 
 
God natt och använd alltid kondom när du har oskyddat sex ☮!  
 
 
Allmänt | | Kommentera |

Btw .. känner en viss rädsla.

Tänk om Trump faktiskt vinner, och faktiskt blir president i USA ? Inte för att jag egentligen bryr mig om the shitty states.. men ändå, dom är ju i alla andras business så då kanske man ändå ska bry sig. I och med att vi tillhör kategorin " andras business " ... men så är det. Världen är fanimej fucked up.
 
Nästa valomgång blir väl hybris Kanye president och Kim Kardashian, eller "Kartrashian " som Amber Rose så fint skrev det på twitter.. haha ( Kid you not, jag kollar på KUWTK och jag älskar det.. jag är 50% svensk och 50 % ratchet .. men skulle för guds skull aldrig vilja se en West eller Kardashian i vita huset )...
 
Men på riktigt, jag bara ska sluta bry mig, precis som alla andra up in this shizzle... bara sluta bry mig. Om precis allt och ingt. Förstå vad man bara kan njuta då ? Om man bara slutar bry sig om allt.. Man skulle bara se skiten ske, leva i skiten, och bara inte bry sig. Fast. Ja, du bestämmer ju själv om du vill vara en bajsrumpa eller faktiskt give a shit .
 
Puss och kram . Seriöst, sluta läsa det här bloggen.. Den är liksom, som tiggarna på gatan .. ingen bryr sig.
Sadly enough.
 
Hej då
Allmänt | | Kommentera |
Upp